fbpx

blogi

Mitä minä syön: Ruokabloggaaja Jani Kinnunen

Lisätty: 19.05.2011 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Olen aina ollut jossain määrin nirso ruoan suhteen. Nykyisin eri tavalla kuin aiemmin. Siinä, missä aiemmin vierastin raaka-aineita niiden maun takia, pyrin nykyään suosimaan ekologisesti ja eettisesti tuotettua ruokaa. Eineksiin en ole koskenut 1,5 vuoteen. ...
Kategoria : alkuperä ekoruoka

Lähiherkkuja Tammelasta

Lisätty: 19.04.2011 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Tampereen Tammelassa hiljattain avattu Lähiruokapuoti Lempi on saanut lämpimän vastaanoton kaupunkilaisilta. Vastaavanlaista myymälää on jo odotettu Tampereella. Puodin tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta lähiruuasta ja tuottajista sekä palvella asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti. Lempi kannustaa myös pientuottajia ...
Kategoria : ekoruoka lähiruoka luomu

Mitä minä syön: Leo Stranius

Lisätty: 12.04.2011 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Olen vegaani. Eli en syö mitään eläinperäisiä tuotteita. Tämän lisäksi en käytä lainkaan alkoholia, kahvia, muita päihteitä tai turhakkeita, kuten karkkia, limsaa, sipsejä, suklaata ja keksejä. Tilanne ei ole ollut aina näin. Minimalistiseksi muuttuneen alkoholin ...

Syödäkö eläimiä?

Lisätty: 30.03.2011 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Eläinten Syömisestä kuvaa ajoittain henkilökohtaisella tasolla Jonathan Safran Foerin tietä sekasyöjästä kasvissyöjäksi. Ruoan alkuperän huomioiminen tuli ajankohtaiseksi hänelle oman pojan synnyttyä. Foer halusi varmistaa, että lapsi saa ruokaa, joka on sekä puhdasta että eettisesti tuotettua. Niinpä hän lähestyi ...

Mindon syntytarina

Lisätty: 28.03.2011 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Ryhdyin kasvissyöjäksi saadakseni silloisen poikaystäväni lopettamaan tupakoinnin. Hän nimittäin rakastaa ruoanlaittoa, ja uskoo että kasvissyönti rajoittaa kulinaristisia kokeiluja. Top Chef -ohjelmassakin kilpailija tippuu aina valmistettuaan kasvisaterian. Lupasin lopettaa kasvissyönnin kun hän lopettaa tupakoinnin. Motivaatiota saadakseni ...
Kategoria : alkuperä kasvisruoka

Maailman keittiöitä ja blastausta

Lisätty: 19.03.2011 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Ihmettelin aluksi miksi Maatilatori Eat & Joy myy Madventures-seikkailija Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin Mad Cook – Kulinaristinen seikkailukirja -opusta. Ovathan kaverukset tulleet tunnetuksi mitä ällöttävimpien aterioiden testaamisesta ja kokemusten jakamisesta koko kansalle. Tutustuttuani kirjaan lähemmin ymmärsin syyn. Kirjan pääpaino ei ...

Mitä ruokaintoilija voi tehdä päivän aikana Tukholmassa?

Lisätty: 15.03.2011 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Risteilymatkalla Ruotsiin ehtii yllättävään moneen eettisen ruokahifistelijän matkakohteeseen. Mindo lähti Viking Linella testaamaan Tukholman tarjontaa. Aloitetaan laivasta. Viking Linella buffet on mahdollista puhua itselleen puoleen hintaan, jos osaa perustella hovimestarille tarpeeksi hyvin miksi kasvissyöjän pitäisi saada ...