fbpx

blogi

Kestätkö totuuden suomalaisesta tehotuotannosta?

Lisätty: 23.10.2012 | Käyttäjältä: | 5 kommenttia
Suomalaisesta tehotuotannosta kertova kirjauutuus päätyi arvioitavakseni, kun Mindon Reeta pelkäsi sisällön olevan ”kauhujen kauhua”. Meille jotka olemme tehneet päätöksen kasvispainoitteisesta ruokavaliosta on yhteistä se, ettemme pysty katsomaan videoita sikatiloilta tai kuvia turkistarhoilta, ja eläinten kärsimyksestä ...

An evening with Michael Pollan, osa 3

Lisätty: 06.09.2012 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
DS: Mikä on teollisuuden osuus amerikkalaisen ruokavalion epäterveellisyydessä? MP: En halua leimata yksin teollisuutta syntipukiksi. Teollisuuden luomat vaihtoehdot ovat myös hyödyllisiä. Esimerkiksi laktoosi-intolerantikoille luodut tuotteet ovat äärimmäisen tärkeitä. Mutta on myös paljon propagandaa, jota teollisuus ...
Kategoria : ekoruoka luomu

Ravintolapäivän tunnelmia

Lisätty: 23.08.2012 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Mindon ravintolapäivää vietettiin lämpimissä tunnelmissa. Kiitokset kaikille osallistuneille, ensi kerralla uudestaan!

Ravintolapäivä à la Melbourne

Lisätty: 23.08.2012 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Mindon tiimi vietti ravintolapäivää viime sunnuntaina, kuten sadat muut suomalaiset – joko nauttien naapurin luona lähiöravintolan antimia tai kokkailemalla koko viikonlopun, jotta sunnuntain myyntipöydät notkuisivat herkkuja. Huvi ei rajoittunut kuitenkaan yksistään Suomeen – Ravintolapäivän karttaa ...
Kategoria : ravintolapäivä

Laiska kaupunkiviljelijä nauttii toisten viljelyksistä

Lisätty: 03.08.2012 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Jokaisella tiedostavalla kaupunkilaisella on tänä päivänä oma viljelypalsta tai vähintään pari yrttipurkkia parvekkeella. Omalla kohdallani kaupunkiviljely tarkoittaa lähinnä kaupan basilikaruukkujen epätoivoista hengissä pitämistä ikkunalaudalla, ja siksi olikin virkistävää käväistä viime sunnuntaina Ravintola Kääntöpöydässä.  Pasilan vanhoilla ...

Ravintolapäivä #mindofood

Lisätty: 03.08.2012 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Verkkopalvelumme jalkautuu reaalimaailmaan pop up -ravintolan muodossa. Lupaamme kauden parhaan näköiset ekologiset herkut tiskillä ja tiskin takana. Tarjolla on suolaisen nälkään kantarellipiirasta ja savuista linssipaprikakeittoa. Jälkiruoaksi ehdotamme Reilua kahvia ja teetä, kesäkurpitsa– ja mustikkamuffinsejatai minttubrownieita. Ilmainen WIFI ja livestream – näet kuinka ...

Kasvissyöjän ranskalainen keittiö

Lisätty: 30.07.2012 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Ranskalainen keittiö, la cuisine française, on länsimaisen kulinarismin maineikas hallitsija, jonka taitamisesta mitellään jokaisella Top Chef -tuotantokaudella. Yksi keittiön tunnetuimmista herkuista, hanhenmaksa, on kuitenkin ajattelevan ruokailijan punaisen listan kärjessä kisaamassa tonnikalan kanssa epäeettisimmästä valinnasta. Eettisistä ja ekologista ...