Lisätty:
23.10.2012 |
Käyttäjältä: Veera |
Suomalaisesta tehotuotannosta kertova kirjauutuus päätyi arvioitavakseni, kun Mindon Reeta pelkäsi sisällön olevan ”kauhujen kauhua”. Meille jotka olemme tehneet päätöksen kasvispainoitteisesta ruokavaliosta on yhteistä se, ettemme pysty katsomaan videoita sikatiloilta tai kuvia turkistarhoilta, ja eläinten kärsimyksestä ...
DS: Mikä on teollisuuden osuus amerikkalaisen ruokavalion epäterveellisyydessä? MP: En halua leimata yksin teollisuutta syntipukiksi. Teollisuuden luomat vaihtoehdot ovat myös hyödyllisiä. Esimerkiksi laktoosi-intolerantikoille luodut tuotteet ovat äärimmäisen tärkeitä. Mutta on myös paljon propagandaa, jota teollisuus ...
Lisätty:
23.08.2012 |
Käyttäjältä: mindo |
Mindon ravintolapäivää vietettiin lämpimissä tunnelmissa. Kiitokset kaikille osallistuneille, ensi kerralla uudestaan!
Lisätty:
23.08.2012 |
Käyttäjältä: Lensku |
Mindon tiimi vietti ravintolapäivää viime sunnuntaina, kuten sadat muut suomalaiset – joko nauttien naapurin luona lähiöravintolan antimia tai kokkailemalla koko viikonlopun, jotta sunnuntain myyntipöydät notkuisivat herkkuja. Huvi ei rajoittunut kuitenkaan yksistään Suomeen – Ravintolapäivän karttaa ...
Lisätty:
03.08.2012 |
Käyttäjältä: reeta |
Jokaisella tiedostavalla kaupunkilaisella on tänä päivänä oma viljelypalsta tai vähintään pari yrttipurkkia parvekkeella. Omalla kohdallani kaupunkiviljely tarkoittaa lähinnä kaupan basilikaruukkujen epätoivoista hengissä pitämistä ikkunalaudalla, ja siksi olikin virkistävää käväistä viime sunnuntaina Ravintola Kääntöpöydässä. Pasilan vanhoilla ...
Lisätty:
03.08.2012 |
Käyttäjältä: mindo |
Verkkopalvelumme jalkautuu reaalimaailmaan pop up -ravintolan muodossa. Lupaamme kauden parhaan näköiset ekologiset herkut tiskillä ja tiskin takana. Tarjolla on suolaisen nälkään kantarellipiirasta ja savuista linssipaprikakeittoa. Jälkiruoaksi ehdotamme Reilua kahvia ja teetä, kesäkurpitsa– ja mustikkamuffinsejatai minttubrownieita. Ilmainen WIFI ja livestream – näet kuinka ...
Lisätty:
30.07.2012 |
Käyttäjältä: Veera |
Ranskalainen keittiö, la cuisine française, on länsimaisen kulinarismin maineikas hallitsija, jonka taitamisesta mitellään jokaisella Top Chef -tuotantokaudella. Yksi keittiön tunnetuimmista herkuista, hanhenmaksa, on kuitenkin ajattelevan ruokailijan punaisen listan kärjessä kisaamassa tonnikalan kanssa epäeettisimmästä valinnasta. Eettisistä ja ekologista ...