fbpx

Haku

Etsi reseptejä

Kylmä pinaatti-parsakaalikeitto

5 henkilölle 5 Tofujogurtti, soijajogurtti (dl) 400 Parsakaali brokkoli (grammaa) 250 Pinaatti (grammaa) 100 Kevätsipuli (g) 3 Valkosipuli (kynsi) 1 Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % (tl) 2 Mustapippuri (tl) 1 Vesi, vesijohtovesi (dl) Valmistusohjeet: 1. Höyrytä ...

Chili-katkarapupasta

4 henkilölle 1 Sipuli 2 Valkosipuli (kynsi) 0,5 Chilijauhe (tl) 1 Rasvaseos 30 % oivariini balansia (rkl) 400 Tomaattimurska (g) 1 Sokeri (rkl) 1 Ruokakerma, rasvaa 15 g (dl) 125 Sulatejuusto rasvaa 9-12g, vähärasvainen (grammaa) ...

Onnellisen poron carpaccio

4 henkilölle 300 Poronliha (grammaa) 1 Oliiviöljy (rkl) 40 Parmesaanijuusto (g) 50 Kapris (g) 5 Majoneesi 27-33 % rasvaa (rkl) 1 Sinappi (rkl) 1 Sitruunamehu (rkl) 50 Rucola (g) Valmistusohjeet: Huomaathan, että annosmäärä riippuu tarjoiletko ...

Viheriäinen pasta

4 henkilölle 1 Purjosipuli 6 Valkosipuli (kynsi) 70 Rucola (g) 1 Oliiviöljy (dl) 500 Pasta (g) 100 Parmesaanijuusto (g) Valmistusohjeet: Laita iso kattilallinen vettä liedelle, suolalla maustaen. Pilko purjo ja valkosipulit, ja lisää kiehuvaan veteen. ...

Taivaallinen savukalarullaus

6 henkilölle 150 Pinaatti (grammaa) 1 Sipuli 2 Kananmuna 5 Luomukevytmaito 1,5 % (dl) 1 Sokeri (tl) 2,5 Vehnäjauho (dl) 50 Voi (g) 300 Kirjolohifilee kylmäsavustettu (g) 200 Tuorejuusto rasvaa 30 g (g) 200 Raejuusto ...

Herkkupurjosienikeitto

4 henkilölle 200 Herkkusieni (grammaa) 150 Purjosipuli (grammaa) 1 Peruna 1 Kasvisliemikuutio 1 Creme fraiche 28% rasvaa, ranskankerma (dl) Valmistusohjeet: Huom. mikäli tarjoilet sopan pääruokana, satsista riittää vain kahdelle (nälkäiselle), mutta alkuruokana pelittää neljälle. Ja ...

Pinaatti-vuohenjuustolasagne

6 henkilölle 250 Vuohenjuusto (g) 500 Babypinaatti (g) 225 Täysjyvälasagnelevyt (g) 2 Sipuli 2 Valkosipuli (kynsi) 2 Oliiviöljy (rkl) 800 Tomaattimurska (g) 1.5 Smetana n. 40% rasvaa (dl) 125 Parmesaanijuusto (g) Valmistusohjeet: Keitä ensin tomaattikastike: ...