fbpx

Haku

Etsi reseptejä

Tattaritabbouleh

Neljälle 0,5 litraa idätettyä tattaria (huom. voit käyttää myös keitettyä couscousta, kvinoaa tai bulguria) 1 tl laadukasta suolaa 0,25 tl kanelia 1–2 valkosipulinkynttä puristettuna 1 sitruunan mehu vajaa 1 rkl hunajaa vastarouhittua mustapippuria 2 rasiaa ...

Pikantti perunasalaatti

6 annosta 6 rkl oliiviöljyä 1–2 sitruunan mehu (maun mukaan) 250 g ranskankermaa tai maustamatonta tuorejuustoa 1 kg uusia perunoita merisuolaa ja vastarouhittua mustapippuria 1 nippu retiisejä ohueksi viipaloituina 1 kourallinen tuoreita mintunlehtiä silputtuna 1 ...

BLT tai TLT

Inspiroiduin eilisen afterworkin jäljiltä kokeilemaan miten baariruokaklassikko BLT (tulee sanoista bacon, lettuce, tomato) taipuu kasvisversioksi. Päätin korvata pekonin parilapannulla paistetuilla savutofuviipaleilla. Vegaanisen version saa käyttämällä vegaanista majoneesia tai pelkkää dijon-sinappia ja jättämällä juuston pois. Tässä ...

Raakapasta

1 henkilölle 100 g kesäkurpitsaa 1 porkkana 1 tomaatti 10 kalamata oliivia 1 rkl pinjansiemeniä 1 rkl oliiviöljyä 0,25 tl merisuolaa tuoretta basilikaa Valmistusohjeet: Suikaloi vihannekset, paloittele tomaatti ja sekoita kaikki ainekset kulhossa. Ateria on ...

Linssikeitto

3 henkilölle 1,5 Linssi punainen (dl) 250 Tomaattimurska (g) 2 Inkivääri, tuore juuri (tl) 50 Keltasipuli (g) 1 Porkkana 1 Peruna 2 Korianteri, jauhettu (tl) 0,5 Kurkuma (tl) 1 Juustokumina, jeera (tl) 0,5 Chilijauhe (tl) ...

Punajuuri-appelsiinisalaatti

Ainekset: Salaatti: 4 punajuurta oliiviöljyä 100 g vuohenjuustoa 2 applelsiinia punamangoldin lehtiä saksanpähkinöitä Kastike: 1 rkl valkoviinietikkaa 1 rkl applesiinin mehua 0,25 tl Dijon-sinappia 1,5 rkl oliiviöljyä 1,5 rkl pähkinäöljyä 0,25 tl juoksevaa hunajaa Valmistusohjeet: ...

Punajuuribrowniet

15-20 kpl. 500 g kokonaisia, raakoja punajuuria (3–4 kpl) 100 g suolatonta voita, plus vuuan voiteluun 200 g 70% suklaata 1 tl vanilliinisokeria 250 g sokeria 3 munaa 100 g vehnäjauhoa 25 g kaakaojauhoa Valmistusohjeet: ...