fbpx

Kerrassaan ihania smoothieita

Lisätty: 30.04.2013 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia

Olen laiska tekemään smoothieita arkiaamuisin ja koiranulkoilutuslenkkini kulkevatkin useasti Picnicin smoothiehyllyn kautta. Ilokseni sain huomata, että naapurikortteliini on avattu uusi smoothiebaari Mmaku.

Listalla on tällä hetkellä viittä eri makua, jotka koostuvat peruskotikokille hiukan erikoisemmista juoma-aineksista kuten pakurikääpäjauheesta, punajuuresta, macasta, tocotrienolista tai proteiinipitoisista chia-siemenistä. Markkinointimateriaaleissa en kuitenkaan törmännyt inflaation kärsineisiin superfood-käsitteisiin.

Mmakun smoothieissa kerrotaan yksinkertaisesti yhdistyvän hyvä maku, korkea laatu ja terveellisyys. Iso juoma kustantaa 8 € – se kuulostaa paljolta, mutta toisaalta saman verran maksaa viinilasillisesta mukisematta. Itse olen valmis panostamaan luonnonmukaisista, hyvänmakuisista ja tarkkaan mietityistä aineksista valmistetuun tuotteeseen, joka on selkeästi tehty rakkaudella.

Testasin Bee-tiful Body -nimistä juomaa, joka sisältää mm. ananasta, porkkanaa, avokadoa, luomuhunajaa, hera- ja vaniljaproteiiniä, inkiväärä ja siitepölyä. Juoman väri ei ehkä ollut kaikkein houkuttelevin, mutta maku oli ihanan pehmeä, jopa kermainen. Orastava päänsärkykin katosi sen myötä. Toivon todella, että konsepti menestyy, sillä ympäristöstä ja hyvinvoinnista välittäviä hyvällä asiakaspalvelulla varustettuja yrityksiä ei ole koskaan liikaa.

Mmaku Organics, Mannerheimintie 25, 00250 Helsinki. Ma–pe 7:30–17:30. 

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille