fbpx

Jaa paras kasvispihvireseptisi ja voita kirja!

Lisätty: 10.05.2013 | Käyttäjältä: | 0 kommenttia
Kategoria : Kilpailu reseptit

kirja_raakaruoka

Päivitetty 3.6.2013

Kilpailu on päättynyt. Voittajaksi selvisi käyttäjät Elma herneruouhepihvit. Onnea voittajalle!

Metsästämme täydellistä kasvispihviä. Hyvän pihvin ominaisuuksiin kuuluu riittävästi proteiinia, kasassa pysyvä koostumus ja tietysti herkullinen maku! Sen tulee  myös sopia täytteeksi mehevään vegeburgeriin. Jos sinulla on takataskussa maailman paras kasvispihviresepti, paljasta se meille lisäämällä ohje Mindoon. Olet samalla mukana arvonnassa, jonka palkintona on Outi Rinteen Raakaruoka-aika! -kirja. Arvomme voittajan kesäkuun alussa.

Näin helppoa se on:

1. Jos et vielä ole Mindon jäsen, rekisteröidy palveluun.

2. Lisää oma reseptisi ja olet mukana kilpailussa!

Säännöt:

Hampurilaishaaste-kilpailun järjestäjä on Mindo.fi-sivusto. Kilpailu järjestetään 9.5.–2.6.2013.

Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua lisäämällä reseptin Mindo.fi -verkkopalveluun. Osallistuminen edellyttää voimassaolevaa sähköpostiosoitetta ja palveluun rekisteröitymistä. Kilpailuun voi osallistua useammalla reseptillä.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Arvontaan eivät voi osallistua Järjestäjän ja heidän yhteistyökumppaniensa ne työntekijät, jotka ovat osallistuneet toimpenpiteen järjestämiseen.

Viimeinen osallistumispäivä on 2.6.2013, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Palkinto

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Atena-kustannuksen Raakaruoka-aika! -kirja.

Palkinto arvotaan kilpailun päätyttyä viimeistään 7.6.2013. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 14.6.2013 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Palkinto toimitetaan postitse, ellei sen saajan kanssa toisin sovita. Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon saajan nimi mindo.fi -sivustolla.

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille