Laatikkoruuat ovat lapsiperheessä helpotus ruoka-arkeen. Ne ovat pilkkomista ja uunihauduttamista vaille valmiita ja niiden joukkoon
saa kätkettyä vaikka mitä salaisuuksia. Tämä välimerellisen mausteinen laatikko maistui myös naapurin lapsille.
1 pkt (270g) marinoitua luomutofua (Soya)
800 g perunaviipaleita (kiinteistä perunoista)
2 sipulia hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä
3 tomaattia kuutioituna
1 prk Oatlyn kaurakermaa
2 tl kuivattua basilikaa
2 tl kuivattua oreganoa
mustapippuria ja suolaa
Valmistusohjeet:
Viipaloi perunat esim. mandoliinilla. Murustele tofu haarukalla.
Sekoita perunaviipaleiden joukkoon hienonnetut sipulit,
tomaattikuutiot, tofumurska, mausteet ja kaada lopuksi päälle kerma.
Paista 200° tunnin verran, tai kunnes perunat ovat kypsiä.
Jos laatikko uhkaa kuivua ennen aikojaan, laita päälle vaikka foliopala.
Resepti: Riitta Perälä
Facebook kommentit