8 henkilölle
1300 Hirvenliha (grammaa)
3 Ruokaöljy (rkl)
1 Sipuli
3.3 Olut i-olut, 1 Maustepippuri (tl)
1 Mineraalisuola (tl)
Valmistusohjeet:
Lämmitä uuni 250 asteeseen. Paloittele hirvenlihan parin sentin kuutioiksi. Laita lihapalat ja ruokaöljy uunipataan, pyöräytä lihoja öljyssä niin, että öljyä tulee joka puolelle. Ruskista uunissa välillä lihoja käännellen n. 30 minuuttia.
Lisää sitten ykkösolut ja mausteet pataan. Lisää tarvittaessa vettä niin, että lihat peittyvät. Hauduta 100-120 asteessa 4-6 tuntia. Lisää vettä tarpeen mukaan haudutuksen aikana.
Voit halutessasi suurustaa padan esim. voi-jauhosuuruksella (beurre manié), n. 3-4 rkl jauhoja ja saman verran voita.
275 g
CO2e / 100 g596 g
CO2e / annos
Facebook kommentit