fbpx

Pennepastaa parsakaalin, mascarponen ja sinihomejuuston kera

Lisätty 21.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 15m
  • Valmistusaika: 15m
  • Yhteensä: 30m

Raaka-aineet

No Ingredients Found !

1 parsakaali
50 g mascarponejuustoa
200 g sinihomejuustoa
2 rkl ranskankermaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl kuivaa valkoviiniä
400 g pennepastaa
10 g kapriksia
10 oliivia
3 rkl hasselpähkinöitä
1 tl merisuolaa rouhittuna
1 tl mustapippuria rouhittuna
20 kpl vihreitä pitkiä papuja
Höyrytä parsakaalin kukintoja ja vihreitä papuja kiehuvan vesikattilan päällä 4–5 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja jätä odottamaan.

Kuumenna mascarpone-tuorejuusto, sinihomejuusto, ranskankerma, balsamiviinietikka ja viini varovasti paksupohjaisessa pannussa. Lisää parsakaalin kukinnot.

Keitä pasta kiehuvassa vedessä al denteksi, valuta hyvin, kaada takaisin kattilaan ja lisää kuuma kastike päälle. Ripottele pastaan kapriksia, oliiveja ja hasselpähkinärouhetta ja kääntele hyvin sekaisin. Mausta tarpeen mukaan ja tarjoile.

Resepti kirjasta Kasvisruokamaanantai.

Erityspiirteet:, Avainsanat:, , Raaka-aineet:, , , , ,

Hiilijalanjälki

  • 147 g

    CO2e / 100 g
  • 541 g

    CO2e / annos

Reeta on yrittäjä, digityöläinen, wannabe-toimittaja ja ekofoodie. Reeta kokkaa yksinkertaista arkiruokaa kasviksista ja kestävästi kalastetusta kalasta, bongaa kirjauutuuksia, seuraa ruokailmiöitä verkossa sekä pohtii syömistä eläineettisistä näkökulmista. Haaveena on kirjoittaa jonain päivänä oma ekoruokakirja.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille