No Ingredients Found !
1 parsakaali
50 g mascarponejuustoa
200 g sinihomejuustoa
2 rkl ranskankermaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl kuivaa valkoviiniä
400 g pennepastaa
10 g kapriksia
10 oliivia
3 rkl hasselpähkinöitä
1 tl merisuolaa rouhittuna
1 tl mustapippuria rouhittuna
20 kpl vihreitä pitkiä papuja
Höyrytä parsakaalin kukintoja ja vihreitä papuja kiehuvan vesikattilan päällä 4–5 minuuttia. Huuhtele kylmällä vedellä ja jätä odottamaan.
Kuumenna mascarpone-tuorejuusto, sinihomejuusto, ranskankerma, balsamiviinietikka ja viini varovasti paksupohjaisessa pannussa. Lisää parsakaalin kukinnot.
Keitä pasta kiehuvassa vedessä al denteksi, valuta hyvin, kaada takaisin kattilaan ja lisää kuuma kastike päälle. Ripottele pastaan kapriksia, oliiveja ja hasselpähkinärouhetta ja kääntele hyvin sekaisin. Mausta tarpeen mukaan ja tarjoile.
Resepti kirjasta Kasvisruokamaanantai.
147 g
CO2e / 100 g541 g
CO2e / annos
Facebook kommentit