fbpx

Päärynä-parmesanunelma

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
1 Päärynä kuorittu
50 Rucola (g)
1 Appelsiini, kuorineen (kpl)
8 Parmesanlastu (rkl)
1 Kardemumma, jauhettu (tl)
1,5 Vaahterasiirappi (rkl)

Valmistusohjeet:
1. Avaa pehmeän tofun pakkaus ja valuta neste pois.

2. Halkaise appelsiini ja purista mehu toisesta puoliskosta tofupakkaukseen ja anna seistä.

3. Pilko päärynä ja rucola.

4. Laita kulhoon päärynän palat, parmesanlastut, rucola sekä purista päälle appelsiinin toisesta puoliskosta mehu. Sekoita varovasti.

5. Kumoa tofu lautaselle ja annostele päälle salaattiseos.

6. Ripottele hieman kardemummaa ja kaada loraus vaahterasiirappia päälle. Tarjoile!

Voit tehdä muutaman viillon tofuun, jotta salaatin mehut imeytyvät siihen paremmin.

Erityspiirteet:, Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 325 g

    CO2e / 100 g
  • 726 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille