fbpx

Napostelupalat

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g)
3 Oliiviöljy (rkl)
0,25 Kurkuma (tl)
2 Paprikajauhe (tl)
0,5 Korianteri, jauhettu (tl)
1 Soijakastike (rkl)
0,5 Appelsiini, kuorineen (kpl)
0,25 Chilijauhe (tl)
0,5 Valkosipulijauhe (tl)

Valmistusohjeet:
Tärkeä asia Tofun maustamisessa on mausteöljy, jossa Tofu paistetaan. Tofu käyttäytyy kuin sieni joka imee mausteöljyn itseensä ja valmistamalla ensin mausteöljyn säästät myös paljon aikaa.

1. Paista mausteet kuumalla pannulla reilussa määrässä öljyä. Näin mausteet avaavat arominsa ja ne liukenevat tasaisesti öljyyn. Mausteöljy on valmista kun siitä välittyy vahva mausteinen tuoksu.

2. Pilko tofut ja paista niitä mausteöljyssä, suht korkealla lämmöllä kunnes ne saavat hieman väriä ja ovat imeneet mausteöljyn itseensä.

3. Lisää paistamisen loppuvaiheessa soijakastiketta makusi mukaan.

4. Käännä lämpö pois ja purista vielä lopuksi appelsiinin mehu tofujen päälle ja anna hautua hetki.

Voit käyttää myös Maustamatonta Tofua ja vaikkapa lempimausteitasi. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat Tofun maustamiselle! Heittäydy Tofun maustamiseen uhkarohkeasti ja suurella sydämellä.

Avainsanat:,

Hiilijalanjälki

  • 134 g

    CO2e / 100 g
  • 111 g

    CO2e / annos

Soya Oy on kotimainen luomutofun valmistaja. Olemme jo vuodesta 1989 lähtien valmistaneet herkullisia Tofu-tuotteita Tammisaaren maaseudulla reilun kaupan luomusoijapavuista ja raikkaasta vedestä tuhansia vuosia vanhan reseptin mukaan. Perinteinen, luonnonmukainen valmistusprosessi, yhdistettynä kotimaiseen huipputeknologiaan ja osaamiseen, säilyttää soijapavun arvokkaat ravintoaineet samalla kun se tekee siitä helposti sulavan ja suomalaiseen makuun sopivan.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille