9 henkilölle
500 Herne kuivattu (grammaa)
25 Vesi, vesijohtovesi (dl)
1 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
1 Sipuli
1 Suola (tl)
0.5 Mustapippuri, rouhittu (tl)
4 Sinappi (rkl)
10 Meirami, tuore (g)
1 Porkkana
Valmistusohjeet:
Huuhtele herneet ja laita likoamaan isoon kattilaan n. litraan vettä. Anna turvota yön yli.
Lisää loppu vesi ja keitä hetki. Kuori pinnalle muodostuvaa vaatoa pois.
Lisää liha/tofu/seitan ja suola. Keitä miedolla lämmöllä kaksi tuntia.
Lisää pilkottu sipuli ja raastettu porkkana. Mausta mustapippurilla, sinapilla ja meiramilla (kuivattua meiramia 2 tl) ja anna hautua hetki.
16 g
CO2e / 100 g60 g
CO2e / annos
Facebook kommentit