4 henkilölle
1 Purjosipuli
6 Valkosipuli (kynsi)
70 Rucola (g)
1 Oliiviöljy (dl)
500 Pasta (g)
100 Parmesaanijuusto (g)
Valmistusohjeet:
Laita iso kattilallinen vettä liedelle, suolalla maustaen. Pilko purjo ja valkosipulit, ja lisää kiehuvaan veteen. Anna kiehua viitisen minuuttia.
Kalasta ainekset kattilasta, keitinveden säästäen. Nakkaa ainekset tehosekoittimeen tms, lisää satsiin oliiviöljy sekä rucola, ja sekoita pestomaiseksi tahnaksi. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
Kiehauta säästämäsi keitinvesi uudelleen, johon sitten lisätään pasta – esimerkiksi penne. Kun olet keittänyt pastan pakkauksen ohjeen mukaan, kaada vesi pois, ja valuta pasta.
Lopuksi kippaa pasta takaisin kattilaan, lisää kastike ja kuumenna hetki liedellä. Lisää vielä raastamasi parmesaaniraaste ja sekoita kevyesti, jonka jälkeen eikun ruokapöytään!
241 g
CO2e / 100 g608 g
CO2e / annos
Facebook kommentit