8 henkilölle
0,5 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
2 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
200 Vehnäjauho (g)
0,5 Punasipuli (kpl)
0,5 Paprika (kpl)
150 Maissi jyvät (grammaa)
0,5 Mustapippuri (tl)
1 Juustokumina, jeera (tl)
3 Soijakastike (rkl)
1 Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys (rkl)
125 Voi (g)
Valmistusohjeet:
1. Sekoita jauhot ja voi tasaiseksi taikinaksi kulhossa (voit tarvittaessa lisätä taikinaan muutaman lusikallisen vettä).
2. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle sekä reunoille ja esipaista 200 °C:ssa noin 10-15 minuuttia.
3. Ruskista punasipuli, maissi ja paprika kevyesti pannulla.
4. Kumoa pehmeät Tofut kattilaan ja lisää sekaan perunajauhot, mausteet ja hieman soijakastiketta. Kuumenna seosta hetki.
5. Kaada ja levitä seos tasaisesti piirakkapohjan päälle.
6. Lisää vihannekset ja leikkele kylmäsavu Tofusta ohuita suikaleita piirakan päälle.
7. Paista uunissa keskitasolla 200 °C:ssa kunnes pinta saa hieman väriä (noin 15 minuuttia)
128 g
CO2e / 100 g183 g
CO2e / annos
Facebook kommentit