2 henkilölle
0.25 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
0.5 Banaani kuorittu (kpl)
75 Rucola (g)
0.25 Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
0.25 Kurkku (kpl)
0.5 Lime (kpl)
1 Ohratärkkelys (dl)
1 Hunaja (rkl)
0.5 Sormisuola (tl)
3 Rypsiöljy (rkl)
0.25 Mustapippuri (tl)
0.25 Valkopippuri (tl)
Valmistusohjeet:
1. Halkaise banaani ja pilko se noin 1-2 cm:n mittaisiksi paloiksi.
2. Sekoita kulhossa ohrakas ja ripaus suolaa ja mustapippuria.
3. Leivitä banaanit jauhoseoksessa ja paista niihin rapea pinta kuumalla pannulla.
4. viipaloi tofu pieniksi paloiksi. Paista öljyssä ja ripottele päälle hieman suolaa, musta- ja valkopippuria.
5. Paistamisen loppuvaiheessa lisää hunaja ja anna hautua hetki.
6. Kun tofut ja banaanit ovat jäähtyneet huoneenlämpöisiksi, paloittele kurkku, revi salaatti ja rucola ja sekoita kaikki ainekset kulhossa.
7. Purista päälle limen mehu ja tarjoile!
43 g
CO2e / 100 g105 g
CO2e / annos
Facebook kommentit