10 henkilölle
175 Leivontamargariini 80% (grammaa)
1 Sokeri (dl)
3 Vehnäjauho (dl)
0.5 Leivinjauhe (tl)
1 Apetit Kotimaiset Mustikat (pussi 200 g)
1 Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys (rkl)
1 Sokeri (rkl)
Valmistusohjeet:
Vaahdota rasva ja sokeri. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja lisää seos rasva-sokerivaahtoon.
Taputtele taikina piirasvuokaan kostein käsin. Jaa päälle jäiset mustikat. Siivilöi mustikoiden päälle perunajauho ja keinuttele vuokaa tai liikuttele marjoja lusikalla, kunnes perunajauho ympäröi marjat.
Paista uunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia. Ota kypsä piiras uunista ja ripottele päälle sokeri.
190 g
CO2e / 100 g123 g
CO2e / annos
Facebook kommentit