4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
2 Sinappi (rkl)
0,5 Punasipuli (kpl)
0,25 Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
75 Omena, kuorineen, kotimainen (grammaa)
80 Ananas omassa liemessään (grammaa)
0,5 Maustekurkku sokerisuolattu
4 Sipuli kuivattu (rkl)
0,5 Paprika (kpl)
50 Basilika, tuore (grammaa)
4 Ruisleipä (viipale)
4 Maapähkinävoi (rkl)
Valmistusohjeet:
1. Paahda ruisleipä viipale.
2. Levitä leivälle maapähkinätahnaa.
3. Leikkaa punasipulista muutama ohut rengas ja aseta ne leivälle salaatin kera.
4. Leikkaa paprikasta, omenasta ja Tofusta noin puolen sentin paksuiset siivut leivälle.
5. Sivele Tofun päälle hivenen sinappia ja aseta suolakurkkuviipaleet ja ananasrengas päälle.
6. Ripottele leivän päälle paahdettua sipulia ja koristele tuoreella basilikalla!
(Alkuperäinen resepti: RastaChef Vegetarian Kitchen, www.rastachef.com)
63 g
CO2e / 100 g113 g
CO2e / annos
Facebook kommentit