5 henkilölle
1 Apetit Kotimaiset Peruna & Keittokasvikset (pussi 750 g)
10 Vesi, vesijohtovesi (dl)
250 Sulatejuusto rasvaa 20-24g keskirasvainen (g)
1 Kasvisliemikuutio
1.5 Suola (tl)
3 Rakuuna (rkl)
Valmistusohjeet:
Laita kattilaan 1 l vettä ja kuumenna se kiehuvaksi. Lisää kasvisliemikuutio ja jäiset keittokasvikset. Anna keiton kiehua 15–20 min. Lisää keittoon paloiteltu sulatejuusto (esim. Koskenlaskijan viherpippurisulatejuusto) ja anna keiton kiehua muutama minuutti kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto ja mausta se yrteillä ja suolalla.
226 g
CO2e / 100 g915 g
CO2e / annos
Facebook kommentit