4 henkilölle
0,5 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
1 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
40 Inkivääri, tuore juuri (g)
1 Parsakaali brokkoli
3 Porkkana
2 Purjosipuli
1 Cashewpähkinä (dl)
2 Riisimiso (rkl)
Valmistusohjeet:
1. Pilko porkkanat, parsakaali ja purjosipulit ja kuutioi molemmat tofut.
2. Kiehauta kattilassa noin litra vettä ja lisää vihannekset veteen. Anna vihannesten kypsyä hetki miedolla lämmöllä.
3. Kuori sekä raasta inkivääri ja lisää Kylmäsavu Tofu, cashew pähkinät, sekä inkivääriraaste keittoon.
4. Lisää lopuksi kuutioitu Pehmeä Tofu sekä muutama ruokalusikallinen misoa makusi mukaan.
5. Anna hautua 5-10min miedolla lämmöllä ja tarjoile vaikka aamupalaksi!
41 g
CO2e / 100 g140 g
CO2e / annos
Facebook kommentit