fbpx

Reseptit

Etsi reseptejä

Chili-katkarapupasta

4 henkilölle 1 Sipuli 2 Valkosipuli (kynsi) 0,5 Chilijauhe (tl) 1 Rasvaseos 30 % oivariini balansia (rkl) 400 Tomaattimurska (g) 1 Sokeri (rkl) 1 Ruokakerma, rasvaa 15 g (dl) 125 Sulatejuusto rasvaa 9-12g, vähärasvainen (grammaa) ...

Avokadomousse

1 henkilölle 1 Avokado (kpl) 1 Banaani kuorittu (kpl) 1rkl Hunaja (rkl) 1rkl Sitruunamehu (rkl) Valmistusohjeet: Kaavi avokadon liha astiaan ja lisää muut aineet. Soseuta sauva-tai tehosekoittimella.

Vadelmavaahto

4 henkilölle 2-3 Kananmunan valkuainen 1 Tomusokeri (dl) 2 Kerma, vispikerma, kevyt, 25% rasvaa (dl) 150 Vadelma (grammaa) Sokeri Valmistusohjeet: Paseeraa vadelmat, eli painele ne siivilän läpitte niin, että siemenet jäävät siivilään. Vaahdota kerma ja ...

Aleksin simppeli gazpacho

6 henkilölle 1 punainen paprika 1 Kurkku 1 kg tomaattia 1 Varsiselleri 1 Sipuli 0.5 dl Punaviinietikkaa suolaa mustapippuria 1 rkl oliiviöljyä tabaskoa muutama tippa Gazpacho tarjoillaan kylmänä 1) Kuori kurkku ja kelta- tai punasipuli. ...

Appelsiini-suklaapiiras

8 henkilölle Pohja: 3 dl manteleita 1.5 rkl pellavansiemeniä 2.5 rkl hunajaa 2 rkl oliiviöljy Täyte: 1.5 avokadoa 1 appelsiini 0.5 rkl vaniljajauhetta 1.5 rkl hunajaa 2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta Valmistusohjeet: Jauha mantelit, pellavansiemenet, hunaja ...

Omena-rakuunakastike

4 henkilölle 4 Omena, kotimainen, kuorittu (kpl) 1 Valkosipuli (kynsi) 1 Oliiviöljy (rkl) 1 Mineraalisuola (tl) 0.5 Mustapippuri (grammaa) Valmistusohjeet: Kuori omenat (melkein kypsä valkea kuulas sopii hyvin), poista siemenkodat ja paloittele omenat. Kuori valkosipulinkynsi ...

Onnellisen poron carpaccio

4 henkilölle 300 Poronliha (grammaa) 1 Oliiviöljy (rkl) 40 Parmesaanijuusto (g) 50 Kapris (g) 5 Majoneesi 27-33 % rasvaa (rkl) 1 Sinappi (rkl) 1 Sitruunamehu (rkl) 50 Rucola (g) Valmistusohjeet: Huomaathan, että annosmäärä riippuu tarjoiletko ...

Viheriäinen pasta

4 henkilölle 1 Purjosipuli 6 Valkosipuli (kynsi) 70 Rucola (g) 1 Oliiviöljy (dl) 500 Pasta (g) 100 Parmesaanijuusto (g) Valmistusohjeet: Laita iso kattilallinen vettä liedelle, suolalla maustaen. Pilko purjo ja valkosipulit, ja lisää kiehuvaan veteen. ...