10 henkilölle
225 Grahamkeksi (g)
4 Kasvirasvalevite 70% keiju laktoositon (rkl)
0,5 Soijajuoma , soijamaito, vitaminoitu (dl)
225 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
750 Tofujogurtti, soijajogurtti (g)
1 Sitruuna (kpl)
1,5 Tomusokeri (dl)
100 Suklaa (grammaa)
3 Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys (rkl)
2 Vaniljasokeri (tl)
Valmistusohjeet:
Pohja:
225 g Digestive-keksejä
60 g Keijua
1/2 dl soijamaitoa
Täyte:
225 g maustamatonta Tofutin tuorejuustoa (ei siis pehmeää tofua, tätä ei vaan ollut hiilijalanjälkitietokannassa)
750 g valutettua soijajogurttia
1 sitruunan kuori, raastettuna
1/2 sitruunan mehu
1,5 dl tomusokeria
1 riisimaitovalkosuklaalevy raastettuna, esim. http://www.ekolo.fi/tuote/bonvita-riisimaitosuklaa/8713965500134/
3 rkl perunajauhoja
2 tl vaniljasokeria
Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
Murenna keksit ja lisää joukkoon sulatettu margariini ja soijamaito. Painele keksiseos tasaiseksi irtopohjavuoan (ø 24 cm) pohjalle.
Pehmennä tuorejuusto tehosekoittimella tai haarukalla kulhossa. Lisää (vanilja)soijajogurtti sekä raastettu sitruunan kuori ja mehu. Lisää joukkoon ruokosokeri ja perunajauhot ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte keksipohjan päälle.
Paista kakkua ensin 175 asteessa 20 minuuttia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja jatka paistamista vielä toiset 20 minuuttia. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua.
Kuvassa olevassa kakussa on kiille, joka on keitetty mustikoista, sokerista ja agar agarista.
115 g
CO2e / 100 g7945 g
CO2e / annos
Facebook kommentit