4 henkilölle
2 Valkosipuli (kynsi)
3 Inkivääri, tuore juuri (tl)
20 Kevätsipuli (g)
1 Sitruunaruoho (kpl)
2 Chili, tuore (kpl)
6 Seesamöljy (tl)
1 Pinaatti (dl)
1 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g)
3 Kookosmaito (dl)
2.5 Vesi, vesijohtovesi (dl)
1 Kasvisliemikuutio
0.5 Palmusokeri (rkl)
1 Paprika punainen (kpl)
1 Parsakaali brokkoli
3 Tamarinditahna (tl)
0.5 Lime (kpl)
2 Soijakastike (tl)
20 Korianteri, tuore (g)
Valmistusohjeet:
Hienonna tuore pinaatti, valkosipuli, kevätsipulit, chili ja 3 cm pala sitruunaruohoa. Kuori ja raasta pala inkivääriä. Kuutioi tofu ja pilko parsakaali ja paprika. Kuumenna pannu ja lisää sesamöljy. Kuullota valkosipulia, chiliä, inkivääriä ja kevätsipuleita hetki ja lisää tofu ja pinaatti. Freesaa hetki, kunnes tofun pinta ruskistuu hieman.
Lisää kookosmaito, vesi, kasvisliemikuutio, currytahna, tamarinditahna ja palmusokeri. Anna hautua 10 min. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hiukan soijakastiketta ja limen mehua. Lisää paprika ja parsakaali. Anna kiehua hetki. Vihannekset saavat jäädä rapeiksi, joten älä kypsytä niitä liikaa.
Tarkista vielä maku ja lisää tarvittaessa makeutta sokerilla, hapokkuutta limellä tai suolaisuutta soijalla.
Tarjoile tuoreen korianterin ja riisin kera.
27 g
CO2e / 100 g112 g
CO2e / annos
Facebook kommentit