8 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Kylmäsavu, Luomu (pkt/270 g)
250 Kantarelli (grammaa)
1 Punasipuli (kpl)
1 Paprika (kpl)
200 Emmentaljuusto rasvaa 27-30 g (g)
1 Mustapippuri (tl)
3 Basilika, tuore (rkl)
20 Korianteri, tuore (g)
1 Piirakkataikina (pkt)
Valmistusohjeet:
1. Pieni sienet, sipuli ja paprika ja kuullota ne pannulla tilkassa öljyä.
2. Paista ensin pelkkää pohjaa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Lisää täyte pohjan päälle ja lisää kylmäsavustettu Tofu kuutioituna päälle.
4. Ripottele päälle juustoraastetta ja mausteita.
5. Paista piirakkaa 200 °C:ssa noin 20 minuuttia.
215 g
CO2e / 100 g369 g
CO2e / annos
Facebook kommentit