2 henkilölle
2 Pitaleipä (kpl)
4 Oliiviöljy (rkl)
2 Tomaatti (kpl)
4 Kananmuna
0.5 Chilijauhe (tl)
0.5 Kurkuma (tl)
1 Timjami (tl)
0.1 Mineraalisuola (tl)
1 Lehtipersilja (dl)
25 Korianteri, tuore (g)
Valmistusohjeet:
Paahda pitaleipiä, kunnes ne pullistuvat hieman. Leikkaa vaakatasossa leipiin syvä tasku. Kääri keittiöliinaan, jotta ne pysyvät lämpiminä.
Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa ja laita viipaloidut tomaatit pannuun: paista molemmin puolin 30 sekuntia ja nosta pienelle lautaselle. Riko kananmunat pannuun ja paista 30 sekuntia. Sirottele mausteet tasaisesti pinnalle. Nosta munat liedeltä kun ne ovat makusi mukaan kypsiä. Täytä lastan avulla pitaleivät tomaatilla, paistetuilla kananmunilla ja silputuilla tuoreilla yrteillä. Tarjoile heti.
303 g
CO2e / 100 g1056 g
CO2e / annos
Facebook kommentit