3 henkilölle
270 g tofua
1 rkl oliiviöljyä
30 g Voita
1 tl cayanepippuria
2 dl soija- tai kaurakermaa
1 rkl kasvisfondia
1 tl kurkumaa
2 valkosipulin kynttä
2 tl tuoretta inkivääriä
2 rkl sitruunamehua
2 rkl hunajaa
1 dl maustamatonta jogurttia
150 g spagettia
tuoretta persiljaa
Valmistusohjeet:
Kuivaa ja kuutioi tofu. Kuumenna pannu ja lisää öljy ja voi. Ruskista tofu ja lisää cayannepippuri.
Sekoita joukkoon soijakerma ja kasvisfondi. Hauduta hetki. Keitä spagetti ohjeen mukaan.
Lisää kastikkeeseen kurkuma, inkivääri, sitruunamehu ja hunaja. Jatka kypsennystä hiljaisella tulella. Lisää jogurtti ja suolaa maun mukaan.
Sekoita kastike hyvin valutetun pastan joukkoon. Ripottele halutessasi päälle parmesaanilastuja ja koristele tuoreella persiljalla.
145 g
CO2e / 100 g295 g
CO2e / annos
Facebook kommentit