4 henkilölle
200 Tofu, soijapapujuusto (g)
2 Soijakastike (rkl)
0.5 Mustapippuri, rouhittu (tl)
2 Rypsiöljy kylmäpuristettu (rkl)
Korianteri, tuore (g)
1 Lime (kpl)
1 Apetit Muurikka-kasvikset Hunajainen (pussi 500 g)
Valmistusohjeet:
Suikaloi tofu ja pane suikaleet kulhoon. Valuta kastike päälle, ripottele rouhittua mustapippuria joukkoon ja sekoita kevyesti. Anna maustua 30–60 minuuttia. Paista kasvikset pienessä öljytilkassa Muurikassa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Siirrä kypsät kasvikset Muurikan laidalle tai lautaselle odottamaan. Lisää öljyä ja kaada tofupalat kuumaan Muurikkaan. Paista rapeiksi ja kuiviksi. Sekoita kasvikset joukkoon. Silppua tuoretta korianteria päälle ja ripottele limetin lohkot päälle.
87 g
CO2e / 100 g182 g
CO2e / annos
Facebook kommentit