fbpx

Raw Food Minestrone-salaatti

Lisätty 10.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 2
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

2 henkilölle
100 Babypinaatti (g)
50 Vuonankaali (g)
1 Porkkana
1 Lehtiselleri
1 Avokado (g)
100 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g)
0.25 Kurkku (kpl)
3 Balsamiviinietikka (rkl)
0,5 Sormisuola (tl)
0,5 Mustapippuri (tl)
400 Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne (g)

Valmistusohjeet:
Tämä on tanakka, mutta raikas maalaishenkinen pääruokasalaatti. Tästä annoksesta riittää normaalioloissa pääruoka kahdelle tai ehkä useammallekin. Käytä aina mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita.

1 Käytä salaatissa erilaisia salaatinlehtiä (baby-pinaattia, vuonankaalia, …) n. 3X3 cm paloiksi leikattuna.

2 Purkki kikherneitä huuhdeltuna ja valutettuna.

3 Kuori iso porkkana n. 4 cm lastuiksi kuorimaveitsellä.

4 Leikkaa sellenrinvarsi n. 2 mm. kuutioiksi

5 Leikkaa puolikas avokado n. 1 cm kuutioiksi

6 Leikkaa miniluumutomaatit puolikkaiksi

7 Viipaloi puolikas kurkku juustohöylällä

8 Kastikkeena käytä hyvää balsamiviinietikkaa, Maldon-sormisuolaa ja tuoretta mustapippuria myllystä. Kastikkeeseen voi lisätä halutessaan oliiviöljyä.

9 Sekoita kaikki kasvikset ja kastike keskenään.

Resepti: Alex Nieminen

Avainsanat:, , ,

Hiilijalanjälki

  • 52 g

    CO2e / 100 g
  • 326 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille