6 henkilölle
100 Peruna (g)
1.5 Kaurahiutale (dl)
1 Kasvisliemikuutio
2 Punasipuli (kpl)
1 Ruohosipuli (dl)
1 Lehtipersilja (dl)
1.5 Creme fraiche 15-18% rasvaa, ranskankerma (dl)
1 Sinihomejuusto rasvaa 17 g, aura 40 g (kpl)
4 Sitruunapippuri (tl)
0.5 Auringonkukkaöljy (dl)
2 Kananmuna
300 Punajuuri (grammaa)
Valmistusohjeet:
Keitä juurekset kuorineen. Kuori ja raasta ne. Sekoita liemikuutio n. 1 dl:n vettä. Silppua sipulit ihan pieniksi. Murenna sinihomejuusto haarukalla. Sekoita sitten kaikki ainekset yhdeksi massaksi. Leivo leivinpaperin päälle massasta pihvejä, joiden halkaisija on n. 7 cm. Paista pihvit 200-asteisessa uunissa ruskehtaviksi noin 20 min. Koristele pihvit tarjolle tuotaessa tuoreella persiljalla. Tarjoa pihvit kotitekoisen perunamuusin kera.
Jos massa tuntuu liian vetiseltä, voit lisätä halutessasi korppujauhoja siihen, jotta pihvien muotoilu onnistuisi.
167 g
CO2e / 100 g277 g
CO2e / annos
Facebook kommentit