5 henkilölle
2 Vesi, vesijohtovesi (rkl)
2 Valkosipuli (kynsi)
1 Apetit Kotimaista Pinaattia (pussi 150 g)
100 Basilika, tuore (grammaa)
2 Manteli (dl)
0.75 Rypsiöljy (dl)
2 Suola (tl)
0.5 Mustapippuri, rouhittu (tl)
Valmistusohjeet:
Sulata pinaatti mikroaaltouunissa (800 W) puolella teholla 3-5 min. Kuori valkosipuli. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi kastikkeeksi. Käytä kuumien kasvisten kastikkeena.
Kastike on hyvin suolaista, mutta koska sitä käytetään pieni määrä kerrallaan ruokaa maustamassa, tulee ruokaan kokonaisuudessa maltillisesti suolaa.
65 g
CO2e / 100 g68 g
CO2e / annos
Facebook kommentit