4 henkilölle
200 Pasta (g)
270 Tofu, soijapapujuusto (g)
0,2 Valkosipuli (kynsi)
150 Pinaatti (grammaa)
2 Creme fraiche 28% rasvaa, ranskankerma (dl)
2 Kananmuna
0,5 Mustapippuri (tl)
0,5 Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % (tl)
3 Oliiviöljy (rkl)
4 Basilika, tuore (rkl)
Valmistusohjeet:
Keitä pasta ohjeen mukaan. Hienonna valkosipuli ja kuutioi tofu. Kuullota ne oliiviöljyssä niin, että tofu ruskistuu. Huuhtele ja hienonna pinaatti ja lisää se pannulle. Paista, kunnes pinaatti pehmenee. Vatkaa kerma ja kananmunat sekaisin erillisessä kulhossa. Lisää keitetty pasta ja kermamunaseos pannulle yhtä aikaa. Sekoita. Mausta lopuksi suolalla, vastarouhitulla mustapippurilla ja raasta sekaan parmesaania maun mukaan. Koristele annos halutessasi parmesaanilastuilla ja basilikalla.
174 g
CO2e / 100 g429 g
CO2e / annos
Facebook kommentit