fbpx

Helppo pinaattilasagne

Lisätty 26.11.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 6
  • Esivalmisteluaika 20m
  • Valmistusaika: 40m
  • Yhteensä: 60m

6 henkilölle

2 pussia Apetit Kotimaista Pinaattia (pussi 150 g)
4 tomaattia
1 kesäkurpitsa
200 g fetajuustoa
5 dl ruokakermaa
250 g täysjuvälasagnelevyjä
3 rkl pinjansiemeniä
150 g kirsikkatomaatteja

Valmistusohjeet:
Sulata pinaatti. Leikkaa tomaatit, kesäkurpitsa ja juusto viipaleiksi. Sekoita pinaatti ja ruokakerma keskenään. Kaada lasagnevuokaan noin desilitra pinaatti-ruokakermaseosta. Lado päälle 3 lasagnelevyä ja niiden päälle puolet tomaateista, kesäkurpitsasta ja juustosta. Kaada päälle noin desilitra pinaatti-ruokakermaseosta. Lado päälle 3 lasagnelevyä ja loput tomaateista, kesäkurpitsasta sekä juustosta. Lado päälle loput lasagnelevyt ja kaada päälle loput pinaatti-ruokakermaseoksesta. Peitä foliolla ja kypsennä 200 °C:ssa 40 minuuttia. Poista folio ja painele päällimmäiset lasagnelevyt nesteen peittoon. Ripottele pinnalle pinjansiemenet sekä halkaistut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia.

Erityspiirteet:, Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 305 g

    CO2e / 100 g
  • 1158 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille