2 henkilölle
200–300 g kuhaa
2 Porkkanaa
2 Sipulia
3 rkl Ruokosokeria
suolaa maun mukaan
vastarouhittua mustapippuria
1 sitruunan mehu
100 g voita
Valmistusohjeet:
1. Tee kuhasta kaksi filettä, jätä nahka paikalleen.
2. Mausta lihapuoli suolalla ja pippurilla.
3. Pilko porkkanat ja sipulit reilunkokoisiksi lohkoiksi.
4. Laita kaksi paistinpannua kuumenemaan. Kalalle etenkin suosittelen valurautapannua.
5. Laita kasvisten paistamiseen tarkoitettuun pannuun sokerit. Kun sokeri alkaa sulaa, lisää kasvikset.
6. Laita kalapannulle reilusti voita. Kun voi on sulanut, laita fileet pannuun nahkapuoli pannulle. Valele sulalla voilla kuhan pintaa koko paiston ajan. Kätevintä on kallistaa pannua ja ottaa voisulaa lusikkaan ja kaataa fileille.
7. Jätä kasvikset napakoiksi, lisää suola, pippuri ja vähän voita antamaan kiiltoa.
8. Kun kuhan pinta on valkoinen ja tuntuu kypsältä, on ruoka valmis nautittavaksi.
156 g
CO2e / 100 g554 g
CO2e / annos
Facebook kommentit