10 henkilölle
1.5 Sokeri (dl)
4 Kookosmaito (dl)
4 Kananmunan keltuainen
2 kpl Liivate (grammaa)
1 Kahvijuoma (dl)
4 Kananmunan valkuainen
Valmistusohjeet:
Laita sokeri, kookosmaito ja keltuaiset kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä
samalla vatkaten kunnes seos hieman saostuu. Ota kattila pois liedeltä.
Pehmitä liivatteita kylmässä vedessä pari minuuttia. Purista vesi pois ja liota liivatteet tilkkaan kuumaa kahvia. Sekoita liivate kookosseokseen ja lisää myös loput kahvista.
Anna jäähtyä. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Yhdistä valkuainen kookosseokseen varovasti nostellen. Kaada seos (silikoni)rengasvuokaan. Laita pakastimeen yöksi tai ainakin 6 tunniksi. Kumoa tarjoiluvadille ja koristele esim. kookoshiutaleilla.
43 g
CO2e / 100 g36 g
CO2e / annos
Facebook kommentit