4 henkilölle
1 Kasvisliemikuutio
200 Sulatejuusto rasvaa 20-24g keskirasvainen (g)
100 Emmentaljuusto rasvaa 27-30 g (g)
100 Sinihomejuusto rasvaa 27-30 g, aura/danazole rasvaa 50 % kuivapainosta (g)
0.5 Muskottipähkinä, jauhettu (tl)
2 Kerma, rasvaa 35 g, kuohukerma (dl)
2 Vehnäjauho (rkl)
Valmistusohjeet:
1. Lämmitä litra kasvislientä kiehuvaksi
2. Sulata sekaan sulatejuusto
3. Sulata sekaan muut juustot ja muskottipähkinä
4. Kun keitossa ei ole enää liikaa kokkareita, lisää kermaan sekoitetut vehnäjauhot
5. Kiehauta
1078 g
CO2e / 100 g1698 g
CO2e / annos
Facebook kommentit