2 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Maustamaton, Luomu (pkt/270 g)
3 Soijakastike (rkl)
1 Valkoviini kuiva (rkl)
2 Seesamöljy (tl)
1 Inkivääri, tuore juuri (tl)
100 Kevätsipuli (g)
0.5 Sitruuna (kpl)
2 Oliiviöljy (rkl)
Valmistusohjeet:
Silppua 3 kevätsipulin vartta (n. 100 g) renkaiksi. Raasta tai silppua erittäin hienoksi tuoretta inkivääriä. Purista puolikkaan sitruunan mehu.
Sekoita marinadin ainekset, eli soijakastike, valkoviini, seesamöljy, tuore, raastettu inkivääri ja n. 3 kevätsipulin vartta sekä sitruunanmnehu.
Kuutioi tofu ja sekoita marinadin kanssa tiiviskantisessa rasiassa. Jätä marinoitumaan ainakin puoleksi tunniksi. Ravistele ja kääntele rasiassa välillä.
Marinoitu tofu on herkullista grillattuna tai paistettuna.
Huomioi: Ruoka sopii mahaystävälliseen FODMAP-ruokavalioon, kun käytät vain sipulin vihreän osan. Resepti on Monashin yliopiston the low FODMAP diet – esitteestä käännetty ja testaamalla herkullisimmaksi tofureseptiksi todettu!
81 g
CO2e / 100 g218 g
CO2e / annos
Facebook kommentit