6 henkilölle
2 pussia Apetit Kotimaista Pinaattia (pussi 150 g)
4 tomaattia
1 kesäkurpitsa
200 g fetajuustoa
5 dl ruokakermaa
250 g täysjuvälasagnelevyjä
3 rkl pinjansiemeniä
150 g kirsikkatomaatteja
Valmistusohjeet:
Sulata pinaatti. Leikkaa tomaatit, kesäkurpitsa ja juusto viipaleiksi. Sekoita pinaatti ja ruokakerma keskenään. Kaada lasagnevuokaan noin desilitra pinaatti-ruokakermaseosta. Lado päälle 3 lasagnelevyä ja niiden päälle puolet tomaateista, kesäkurpitsasta ja juustosta. Kaada päälle noin desilitra pinaatti-ruokakermaseosta. Lado päälle 3 lasagnelevyä ja loput tomaateista, kesäkurpitsasta sekä juustosta. Lado päälle loput lasagnelevyt ja kaada päälle loput pinaatti-ruokakermaseoksesta. Peitä foliolla ja kypsennä 200 °C:ssa 40 minuuttia. Poista folio ja painele päällimmäiset lasagnelevyt nesteen peittoon. Ripottele pinnalle pinjansiemenet sekä halkaistut kirsikkatomaatit ja jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia.
305 g
CO2e / 100 g1158 g
CO2e / annos
Facebook kommentit