4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Marinoitu, Luomu (pkt/270 g)
1 Kurkku (kpl)
1 Punasipuli (kpl)
200 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g)
1 Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
1 Oliiviöljy (dl)
0,5 Punaviinietikka (dl)
0,5 Fariinisokeri (rkl)
15 Sinappi (grammaa)
0,5 Mustapippuri (tl)
5 Chilikastike (rkl)
4 Pinjansiemen (rkl)
Valmistusohjeet:
Sekoita vajaa desilitra oliiviöljyä, punaviinietikka, sokeri, sinappi ja mustapippuri kastikkeeksi. Kastike kannattaa tehdä etukäteen, sillä vetäytyneenä se maistuu parhaalta. Voit tehdä sitä pullollisen valmiiksi jääkaappiin. Saat tulisemman tuloksen lisäämällä tuoretta chiliä.
Viipaloi salaattikulhoon kurkku ja tomaatit. Lisää salaatti revittynä ja punasipuli renkaina.
Kuutioi Tofu paistinpannulle, paista kuumassa öljyssä chilikastikkeen kanssa kauniin ruskeaksi. Lisää Tofu salaattiin.
Paahda varovasti pinjansiemenet kuivalla pannulla kullanruskeiksi, lisää salaattiin ja sekoita ainekset. Kaada päälle kastiketta ja tarjoile!
117 g
CO2e / 100 g365 g
CO2e / annos
Facebook kommentit