4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Pehmeä (pkt/300 g)
1 Päärynä kuorittu
50 Rucola (g)
1 Appelsiini, kuorineen (kpl)
8 Parmesanlastu (rkl)
1 Kardemumma, jauhettu (tl)
1,5 Vaahterasiirappi (rkl)
Valmistusohjeet:
1. Avaa pehmeän tofun pakkaus ja valuta neste pois.
2. Halkaise appelsiini ja purista mehu toisesta puoliskosta tofupakkaukseen ja anna seistä.
3. Pilko päärynä ja rucola.
4. Laita kulhoon päärynän palat, parmesanlastut, rucola sekä purista päälle appelsiinin toisesta puoliskosta mehu. Sekoita varovasti.
5. Kumoa tofu lautaselle ja annostele päälle salaattiseos.
6. Ripottele hieman kardemummaa ja kaada loraus vaahterasiirappia päälle. Tarjoile!
Voit tehdä muutaman viillon tofuun, jotta salaatin mehut imeytyvät siihen paremmin.
325 g
CO2e / 100 g726 g
CO2e / annos
Facebook kommentit