4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Maustamaton, Luomu (pkt/270 g)
1 Rypsiöljy (rkl)
1 Sipuli
1 Laakerinlehti (kpl)
3 Valkosipuli (kynsi)
2 Tomaattimurska (dl)
200 Paseerattu tomaatti (g)
0,5 Soijakastike (dl)
0,5 Basilika, tuore (dl)
1 Oregano, kuivattu (tl)
0,5 Mustapippuri (tl)
Valmistusohjeet:
Pilko sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää laakerinlehti, viipaloidut valkosipulinkynnet ja murenna joukkoon Tofu. Anna kypsyä muutamia minuutteja välillä sekoittaen. Lisää tomaattimurska ja -sose. Anna hautua viitisen minuuttia. Mausta soijakastikkeella sopivan suolaiseksi ja viimeistele basilikalla, oreganolla sekä ripauksella pippuria. Tarjoile pastan ja raikkaan salaatin kera.
221 g
CO2e / 100 g425 g
CO2e / annos
Facebook kommentit