6 henkilölle
1 Siika (kpl) 1 kg
1 Purjosipuli
2 Punasipuli (kpl)
1 Keltasipuli (g)
1 Sitruuna (kpl)
2 Merisuola (rkl)
2 Mustapippuri, rouhittu (tl)
1 Tilli, tuore (rkl)
1 Basilika, tuore (rkl)
2 Rypsiöljy (rkl)
Valmistusohjeet:
1, Lämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Öljyä uunivuoka.
3. Fileroi siika kahdeksi isoksi fileeksi.
4. Pilko sipulit uunivuokaan.
5. Hiero merisuola siikafileiden pintaan.
6. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu talteen.
7. Aseta siikafileet sipulipedille, ripottele päälle raastettua sitruunankuorta, mustapippuria, tilliä ja basilikaa. Valele koko komeus osalla sitruunamehusta.
8. Paista uunissa n. 30 min.
127 g
CO2e / 100 g318 g
CO2e / annos
Facebook kommentit