6 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Hempnut, Luomu (pkt/270 g)
2 Inkivääri, tuore juuri (tl)
2 Valkosipuli (kynsi)
2 Soijakastike (rkl)
3 Chilikastike (rkl)
1 Sitruunamehu (rkl)
1 Sipuli
3 Porkkana
0.3 Valkokaali keräkaali
1 Paprika punainen (kpl)
200 Vihreä papu/taitepapu (grammaa)
1 Apetit Kotimaista Pinaattia (pussi 150 g)
4 Peruna
0.5 Auringonkukansiemen (dl)
Valmistusohjeet:
1. laita hefu vähintään tuntia ennen marinoitumaan inkivääristä, valkosipulista, sitruunamehusta, soijakastikkeesta ja chilikastikkeesta sekoitettuun marinadiin, tai skippaa tämä vaihe jos käytät valmiiksi marinoitua tofua/ hefua.
2. kuullota sipulit ja heitä kaikki muu suikaloituna joukkoon, wokkaa sopivan kypsäksi.
3. tarjoile
41 g
CO2e / 100 g126 g
CO2e / annos
Facebook kommentit