225 g maustamatonta soijatuorejuustoa
1 1/2 dl maustamatonta soijajugurttia
reilu 1 rkl vegaanista margariinia
noin 1 dl kauravispikermaa
1 dl sokeria
puolen sitruunan mehu ja raastettu kuori
vaniljasokeria, mantelirouhetta ja rusinoita tai muita kuivattuja hedelmiä silputtuna
Pehmitä tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon jugurtti sekä pehmeä margariini. Sekoita tasaiseksi.
Lisää vatkattu kaurakerma, sokeri ja muut aineet, sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
Valuta seosta mieluiten ainakin yön yli. Jos sinulla ei ole pashamuottia, valutusastiaksi sopii myös kostealla suodatinpussilla tai sideharsolla vuorattu kahvinsuodatin tai siivilä.
Pashan ohje kirjasta: Vegaanin uusi keittokirja, Like 2010
Facebook kommentit