Neljälle
0,5 litraa idätettyä tattaria (huom. voit käyttää myös keitettyä couscousta, kvinoaa tai bulguria)
1 tl laadukasta suolaa
0,25 tl kanelia
1–2 valkosipulinkynttä puristettuna
1 sitruunan mehu
vajaa 1 rkl hunajaa
vastarouhittua mustapippuria
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
3 vartta kevätsipulia
nippu lehti- tai tavallista persiljaa
nippu minttua
1 kurkku kuutioituna
1 paprika kuutioituna
1 avokado kuutioituna
1 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
Sekoita tattariin mausteet ja sitruunan mehu. Anna marinoitua samalla kun kuutioit kasvikset ja silppuat yrtit. Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa, tarkista maku ja tarjoile!
Resepti Outi Rinteen kirjasta Raakaruoka-aika! (Atena).
Facebook kommentit