10 henkilölle
150 Voi (g)
6 Kookosöljy (rkl)
2 Sokeri (dl)
3.33 Vesi, vesijohtovesi (rkl)
0.3 Vaniljajauhe (rkl)
10 Sitruuna (g)
1 Kookoshiutale (dl)
2 Ruisjauho (dl)
150 Spelttijauhot g
1 Leivinjauhe (tl)
Valmistusohjeet:
Sulata ghee (voi) ja kookosöljy (vesihaude tai mikro). Sekoita sulatetut rasvat, koivusokeri- eli xylitoljauhe (sokeri), vesi, vaniljajauhe, yhden sitruunankuori, kookosjauho (hiutale), jauhot ja leivinjauho tasaiseksi.
Muotoile käsin tai lusikoilla taikinasta nokareita uunipellille ja litistä niitä sormilla hieman matalammiksi.
Paista 190 °C:ssa 10 minuuttia (tai 200 °C:ssa 5 min ja 10 min jälkilämmöllä) eli kunnes keksien reunat ovat ruskettuneet. Keksit ovat uunista tullessaan murenevia, mutta kovettuvat jäähtyessään.
115 g
CO2e / 100 g88 g
CO2e / annos
Facebook kommentit