fbpx

Punaviinissä haudutettua Hempnut tofua

Lisätty 07.12.2012
Pääraaka-aine
Ruokalaji
Vaikeusaste
  • Annokset: 4
  • Esivalmisteluaika 0m
  • Valmistusaika: 0m
  • Yhteensä: 0m

4 henkilölle
0,5 Soya Gourmet Tofu Hempnut, Luomu (pkt/270 g)
3 Punaviini (dl)
5 Hunaja (rkl)
1 Kerma 38 % rasvaa, vispikerma, vähälaktoosinen, iskukuumennettu (dl)
3 Karpalo (rkl)
0,5 Mansikka balsamico (rkl)
1 Sokeri (tl)
0,5 Vanilliinisokeri (tl)
0,25 Sitruunamelissa, tuore (dl)

Valmistusohjeet:
1. Leikkele tofu haluamaksesi paloiksi.

2. Annostele kattilaan punaviini ja hunaja ja sekoita miedolla lämmöllä, kunnes hunaja on täysin sekoittunut nesteeseen.

3. Lisää tofut ja hauduta kunnes neste on imeytynyt.

4. Vispaa kerma vaahdoksi ja lisää sokeri ja vaniljasokeri.

5. Kun neste on imeytynyt tofuihin, anna tofujen jäähtyä jääkaappi-kylmäksi.

6. Annostele lautasille ja koristele karpaloilla, sitruunamelissalla, kermavaahdolla ja balsamicolla.

Avainsanat:, ,

Hiilijalanjälki

  • 86 g

    CO2e / 100 g
  • 117 g

    CO2e / annos

Palvelun nimi Mindo tulee sanoista mind ja do, eli välitä ja toimi. Haluamme edistää vastuullista syömistä – ruokaa joka on hyväksi itselle ja ympäristölle.

Reseptin kommentit

Facebook kommentit

Lähetä kommentti sivuille