6 henkilölle
2.5 Ruis-vehnäjauhoseos (dl)
1 Leivinjauhe (tl)
100 Leivontamargariini 80% (grammaa)
3 Vesi, vesijohtovesi (rkl)
5 Punajuuri
3 Porkkana
2 Purjosipuli
1 Rypsiöljy (rkl)
150 Sinihomejuusto rasvaa 27-30 g, aura/danazole rasvaa 50 % kuivapainosta (g)
2 Soijakerma (dl)
2 Kananmuna
Valmistusohjeet:
Valmista pohjataikina: Sekoita kuivat aineet ja nypi joukkoon rasva. Lisää vesi japuristele seos tasaiseksi.
Voitele irtopohjavuoka (24 cm) ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin. Nosta jääkaappiin odottamaan.
Raasra punajuuret ja porkkanat karkeaksi raasteeksi ja hienonna sipulit. Kuullota kasviksia kunnes ne pehmenevät. Lisää homejuusto, kerma ja munat. Mausta meiramilla, suolalla, pippurilla ja halutetssasi valkosipulilla. Sekoita ja anna jäähtyä.
Kumoa punajuuriseos taikinapohjan päälle. Päaista 200 asteessa noin 40 minuuttia.
232 g
CO2e / 100 g688 g
CO2e / annos
Facebook kommentit