4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Maustamaton, Luomu (pkt/270 g)
2 Kantarelli (dl)
1,5 Kerma, rasvaa 35 g, kuohukerma (dl)
1,5 Juustokumina, jeera (tl)
0,5 Soijakastike (dl)
1,5 Valkoviinietikka (rkl)
2 Rypsiöljy (rkl)
2 Pannukahvi (rkl)
0,5 Viherpippuri (rkl)
Valmistusohjeet:
Sienikastike:
1. Hienonna sipuli ja paista se yhdessä kantarellien kanssa kypsäksi pannulla.
2. Lisää kerma, vahvaksi keitetty kahvi, viherpippuria sekä ripaus suolaa ja anna hautua.
Tofut:
1. Paista juustokuminaa ja piparminttua hetki öljyssä.
2. Viipaloi Maustamaton Tofu ja paista viipaleita mausteöljyssä molemmin puolin kunnes ne ovat kullanruskeita.
3. Käännä liedestä virta pois ja lisää loraus soijakastiketta ja valkoviinietikkaa. Kääntele tofuja hetki niin että maku imeytyy niihin.
Aseta tofut lautasille ja annostele päälle sienikastiketta. Tarjoile esimerkiksi keitettyjen perunoiden kera.
104 g
CO2e / 100 g137 g
CO2e / annos
Facebook kommentit