4 henkilölle
1 Soya Gourmet Tofu Hempnut, Luomu (pkt/270 g)
4 Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia (dl)
100 Viinirypäle, vihreä/tumma (g)
80 Miniluumutomaatti, kirsikkatomaatti (g)
0.5 Cashewpähkinä (dl)
100 Omena, kuorineen, kotimainen (grammaa)
1 Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
80 Rucola (g)
3 Soijakastike (rkl)
1 Sitruunamehu (tl)
3 Oliiviöljy (rkl)
0.25 Vaahterasiirappi (rkl)
0.5 Kurpitsansiementahna (rkl)
0.5 Auringonkukansiementahna (rkl)
2 Saksanpähkinäöljy (rkl)
Valmistusohjeet:
1. Kuutioi Tofu Hempnut isoiksi kuutioiksi ja hauduta miedolla lämmöllä oluessa, kunnes olut on täysin imeytynyt. Lisää soijakastike ja paloittele jokainen kuutio neljään osaan kun ne ovat valmiita.
2. Pilko viinirypäleet, omena, tomaatit ja revi salaatti pienemmäksi.
3. Sekoita oliiviöljy, saksanpähkinäöljy, sitruunamehu, 0,5 tl soijakastiketta, vaahterasiirappi ja tahnat tasaiseksi kastikkeeksi.
4. Sekoita salaattiainekset salaattikulhossa.
5. Asettele salaatti lautasille, ripottele kastiketta päälle ja tarjoile.
84 g
CO2e / 100 g275 g
CO2e / annos
Facebook kommentit