4 henkilölle
1 Munakoiso
270 Tofu, soijapapujuusto (g)
2 Tomaatti (kpl)
300 Tomaattisose, tomaattipyree, paseerattu tomaatti (g)
3 Oliiviöljy (rkl)
30 Parmesaanijuusto (g)
4 Basilika, tuore (rkl)
16 Valkosipuli (grammaa)
1 Sipuli
200 Spagetti (grammaa)
4 Mineraalisuola (tl)
1 Mustapippuri (tl)
Valmistusohjeet:
Viipaloi munakoiso. Ripottele päälle 4 tl suolaa. Anna munakoison ”itkettyä” 10 minuuttia niin, että neste tulee pinnalle. Keitä tällä välin pasta, jätä se hieman raa’aksi. Taputtele munakoisoista neste ja suola pois talouspaperilla. Näin saat munakoisosta pois kitkerän maun. Kuutioi tofu, pilko sipuli, hienonna valkosipuli ja viipaloi munakoiso pienemmiksi paloiksi. Kuullota sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä ja lisää tofukuutiot ja munakoiso. Lisää kuutioidut tomaatit ja spagetti al dentenä. Lisää tomaattisose ja mausteet sekä 1 tl suolaa. Anna hautua hetki.
Lisää tuore basilika ja raastettu parmesaanijuusto ja tarjoile.
206 g
CO2e / 100 g822 g
CO2e / annos
Facebook kommentit